Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2015. március 15., vasárnap

A huncut selyemsál és a gyapjú

Történt egy szép téli estén, hogy belépve a "műhelbe" a szemem megakadt egy kék mintás selyemkendőn. Amint a kezembe fogtam, selymesen simogatott....lágy kéken mosolyogva suttogta.....ugye milyen szép vagyok? Nem tudtam elereszteni.......amúgy is egy csodás kalap körül forogtak a gondolataim....már láttam ahogy a gyapjúszálak és a selyem egymásba kapaszkodva formát öltenek, varázslatos külsőt biztosítva a megálmodott kalapnak.



11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm ZsuzS! örülök, hogy itt jártál! :)

      Törlés
  2. Mi mindent elbír a gyapjú! Számomra még mindig egy csoda ez a technika. Gyönyörűséges végeredmény született ebből a kapcsolatból. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony Marika...egy csoda! Hihetetlen élmény annak ellenére, hogy hosszadalmas folyamat! És már írtam ugyan, de terápiának is tökéletes! Nemezelés közben oldódnak a bennünk lévő feszültségek, gondolataink más megvilágításba kerülnek. :)

      Törlés
  3. Természetes anyagok összetársításából, egy csodás alkotás született! Öröm ránézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán kedves vagy Juci! Szeretem a gyapjút más anyaggal társítani....most a gyapjú és a textil párosítása izgatja a fantáziámat.

      Törlés
  4. Csodás kalapot alkottál!!!
    Olyan kár, hogy nálunk nem sokan hordanak kalapot...pedig Angliában ez teljesen megszokott...no meg a régi időkben ki se léphettek volna az utcára a hölgyek enélkül :o) Azok a régi szép idők!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Timi igazad van...nálunk nem sokan hordanak kalapot. Megmondom őszintén nekem először nekem is furcsa volt .....kell az alkalom, a hely, a kósza gondolat......most már szeretem!

      Törlés
  5. Nagyon szép, tavaszias, mint a kék égbolt tavasszal. Nagyon ügyes vagy!
    Valamikor nekem is volt kalapom, ritkán vettem fel, pedig tetszett és szerettem. Nem tudtam hordani . Pedig nagyon öltöztet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Bizony Éva....öltöztet! De tudod,most neked megsúgom hova vettem fel először a kalapot. Ne rökönyödj meg.......szakadó hóban havat lapátoltam a nemezelt kalapkámmal a fejemen! És képzeld nem ázott át át, pedig a kabátom a csizmám már teljesen vizes volt! Remekül szigetel.......emiatt már többen használják szaunázáshoz is, mert megóvja a fejünket a túlzott felmelegedéstől.

      Törlés