Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2012. október 29., hétfő

Nyeremény Niától


Kézzel készített natúr nemez szappan............már nagyon vártam!


Hogy miért is jó a nemez szappan?

Elolvashatjátok Nia blogjában:
http://nianemez.blogspot.hu/2012/10/jatek.html

Nia köszönöm a Lánykádnak, hogy ilyen szerencsében részesített azzal, hogy az én számomra esett a választása.....és Neked, hogy megajándékoztál ezzel a csodálatos szappannal!

12 megjegyzés:

  1. Jól néz ki a szappan, biztos finom lehet az illata is!

    Ha nem haragszol, egy kis szakmai segítséget szeretnék kérni a bloggal kapcsolatosan. Látom, hogy az oldaladon egy egy bejegyzés alatt, megjelennek kis képek a" You might also like" felirattal. Már többször próbáltam az elrendezés oldalon beállítani, de nem tudtam rájönni, hogy lehet. Köszönöm előre is.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a leírást, sikerült!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az ajándékodhoz! Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  4. Rózsa, Éva köszönöm szépen! Csak azt sajnálom, hogy a szappan finom illata nem ért el hozzátok.
    Kinga neked is köszönöm....örülök, hogy segíthettem!

    VálaszTörlés
  5. Már tegnap is néztem egy nagyot, csak akkor nem volt időm ide jönni, a blogra. Mi az, hogy nemez szappan???? Mindjárt megyek és nézem Nia blogját... :)

    VálaszTörlés
  6. Szuper ajándék!!!
    Erika! Nekem is tudnál segíteni, mint Kingának? :o))) Köszi!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timi nagyon örülök a szappankának....tegnap este már használatba vettük. Szerintem nagyon jó! A blogodban a megjegyzések közé beillesztettem a leírást.

      Törlés
  7. Remélem legalább annyira megkedveled, mint amennyire én, a családom, vagy a barátnőim, meg mindenki akihez már eljutott a nemez szappanom! Majd írd meg mennyire vált be nálad!

    VálaszTörlés
  8. Nia már kedveljük....a Párom..... akinek általában fenntartásai vannak minden újdonsággal szemben.......na ő volt aki elsőnek vitte a fürdőszobába....érdekesek a férfiak....nem?

    VálaszTörlés
  9. Ez jó! Úgy gondolom párjaink mellettünk nagyon fejlődőképesek nem? :)))) A férjem a kizárólaghúsevéstől jutott el odáig, hogy mostanság maga készíti el a nyers zöld salátákat és meg is eszi. Érdekesek bizony! :))) Megkaptad a leírást is, amit küldtem?

    VálaszTörlés
  10. Igen Nia a leírás is megérkezett....köszönöm szépen! A saláta? Na azon a téren még csökönyösen ragaszkodik a hagyományos salátákhoz...így készítek hagyományosat is.......és nyers, vegyes zöld salátákat is.....bízva abban, hogy talán egyszer.....de ha nem az sem baj!

    VálaszTörlés