Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2012. május 28., hétfő

Habfürdős üveg új élete11 megjegyzés:

 1. Ez egy remek ötlet és nagyon szép! Nekem még ugyan tele van az üvegsóval az üveg...de raktározom az ötletedet!:-))) Szép napot kívánok neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Csilla! Az üveget a hétvégén hozta Renáta.......a leendő menyem.......úgy gondolta talán ez az üveg is jó lesz valamire. Nem sokat gondolkodtam.
   Szép hetet kívánok Nektek!

   Törlés
 2. Olyan jó ötleteid vannak! :)

  A szörpökért irigylem a családodat:) Nekem is kellene eltenni, de bodzához jutni a környéken..
  Mostanában el vagyok maradva kommentekkel, elnézést kérek, időhiány.
  Csak elolvasom, elismerően bólogatok, de a kommentek sajnos elmaradnak:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Patrícia nálunk rengeteg a bodzavirág! Kár, hogy nem lehet hosszú ideig tárolni! Küldenék Neked a virágból. Ne aggódj a kommentelés hiánya miatt! Nem ezen múlik! Természetesen jó érzés olvasni a kedves, elismerő szavakat, de magamból kiindulva.....tudom mennyi időt vesz el. S bizony néha el kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Mindannyian különbözőek vagyunk.....van aki nehezen éli meg amikor elmaradnak a bejegyzések.....megsértődik, zokon veszi.......van aki megérti, elfogadja. Tudom....ha időd engedi itt vagy, olvasol, megnézed a munkáimat......s ez nekem bőven elég!
   Köszönöm!

   Törlés
 3. Nagyon csinos. Olyan Nagymamis:)

  VálaszTörlés
 4. Timi, Rózsa, Ildikó, Tünde köszönöm nektek! Aranyosak vagytok! A hét hátralévő napjaihoz kívánok kellemes, szép, napsütéses időt......békességet......sok-sok örömet, s a munka mellett jusson időtök alkotni, írni, olvasgatni is!

  VálaszTörlés