Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2012. március 10., szombat

Én sem maradhattam ki.......

Napraforgó kalács........láttam már Borbás Marcsi műsorában is, de igazán akkor kaptam kedvet hozzá, amikor Márti........a most már nyugdíjas........de igazán fiatalos munkatársam beállított az iskolába egy mutatós és finom napraforgó kaláccsal.
Tegnap este készült........mutatós, illatos és nem utolsó sorban nagyon finom!

A receptet itt találjátok.

Kertem szépséges krókuszával kívánok mindenkinek  szép, napsütéses hétvégét!


12 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a kalács nagyon jól néz ki!!! Köszönöm a receptet!
    A krókusz pedig gyönyörű :o)!
    Neked is nagyon szép, napfényes hétvégét kívánok ♥!

    VálaszTörlés
  3. Magyon szép a kalácsod ügyes vagy ! Csodás a virágod ez már valóban a tavasz jelei! Kívánok Nektek is nagyon szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  4. Óhhhhhhhhhhhhh! de jó lenne egy szelet most a reggelihez!Annyira gusztusos!

    VálaszTörlés
  5. Én is sütöm a napraforgót...de ez valami csodálatosan néz ki! Azt hiszem ránézek, hogy is csináltad...:-))) Bár most hétvégén szerintem nem sütök... Majd a jövö héten hétközepén...addig koncentrálok a kiscsajomra.:-)))

    És a krökusz is gyönyörü...én még az enyéjeimet nem láttam, csak a hóvirág bújt ki!!!

    Kellemes hétvégét kivánok!!!

    VálaszTörlés
  6. Jajj, ezt a műsort kivételesen mi is elcsíptük, és a páromnak nagyon bejött a kalács. Megyek is, és nézem a receptjét! Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Itt éreztem már reggel az illatát... guszta.Ügyessss vagy.....
    Szép hétvégét!!!

    VálaszTörlés
  8. Valóban kár lett volna kihagyni, tényleg nagyon finom, és mellé mutatós is...mi is ismerjük:-))
    Kellemes hétvégét:-)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon ügyes vagy, még nem láttam a napraforgó kalácsot, ez valami csodálatos.

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm lányok a sok hozzászólást, a kedves szavakat. A kalács hamar elfogyott. Volt egy kis maradék tészta....azt megszórtam áztatott mazsolával, és feltekertem mint a kalácsot. Na..... a páromnak az a verzió jobban bejött! Lehet, hogy legközelebb a napraforgóba is mazsolát szórok.

    VálaszTörlés
  11. A kalács guszta, meg is nézem a receptet. A virág gyönyörű, furcsa is most a hírtelen jött jó idő,jövő héten valószínű, hogy mindent elvetek én is amit csak lehet.
    Politika: sokkal jobb nem lesz soha, mert abba bérkategóriába tartozik az ország, ami még megéri idejönni a nagy befektetőknek. De most nagy igazságtalanság van, a szegény most nagyon szegény a jómódúak hasznára. A férjem fizetése 30 ezerrel lett kevesebb januártól-ez személyesen érint és pokolian felháborít, nem mellesleg túl sok mindenről mondunk le. Komolyan mondom három gyereknek nem jelentett cipőt venni 10 évvel ezelőtt, most már ennek az egynek sem tudok csak úgy.

    VálaszTörlés
  12. Bocsánat, a Fiad remek állásához nem gratuláltam,pedig fontosnak tartom.Nem kell sietni a Köki Terminált megnézni,semmit nem veszítesz,én ott szállok át,ezért mentem be,de ha lehet kikerülöm az ottani vásárlást.

    VálaszTörlés