Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2012. január 21., szombat

Tengeri herkentyűk

Ugyan a nyár még nagyon messze.......én mégis a nyári meleget, a tengerparti hangulatot idézem ezekkel a Tildás csigákkal, tengeri csillagokkal és a csikóhallal..




 

31 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek! Ez patchwork stílus és titka a jól összeválogatott alapanyag.Ez kitűnően sikerült, gratulálok a közeli méteráruhoz. De ez csak a kezdet, tudom.Nagy munka ez. Én is a tavaszra és a nyárra tekintek mostanában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Beáta. Sajnos ez nem patchwork technika....az anyag ilyen. De titkolt vágyam ,hogy ezzel a technikával készített takaróm legyen egyszer. Egyenlőre gyűjtöm a bátorságot.......eddig ami tőlem tellett.....az egy edényfogó. Büszke is voltam rá!

      Törlés
  2. Annyira szépek!
    Még rám is vár az elkészítése, s megvan hozzá a szabásmintám, még Te küldted el, Erika! most újra kedvet kaptam hozzájuk! Csak ellen tudnék állni a kis Bencike csábításánsak! Most a legaranyosabb, ahogy nyíladozik az értelme!:)
    Na , de összeszedem magam, és nekiállok!
    Gyönyörű anyagokat választottál és nagyon száp a kivitelezése!
    Szép hétvégét Neked!:) Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva köszönöm szépen! Örömködj sokat a kis Bencében....láttam a fényképét...olyan aranyos, és szépen fejlődik. Majd sort kerítesz a varrásra is......nekem az a szerencsém, hogy Míra már nagylány, így közösen tudunk készíteni sok-sok apróságot. Augusztus végén, szeptember elején nekem is megszületik a második unokám.......szerintem én is hasonlóan fogom gondolni mint Te! Hiába mi nagyik már csak ilyenek vagyunk!
      Szép hetet kívánok!

      Törlés
  3. Én kaptam Őket.... és nagyon örülök és tetszik... Köszönömmmmmmmmmmmmmmmmmm.A többit bővebben majd nálam...Jó pihennést és szép estét!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vera! Legyen sok örömöd benne! Majd a helyét is megtalálod......egyszer.....én is állandóan pakolgatok, aztán amikor már azt gondolom, hogy ez a végleges......akkor kitalálok valami újat. Szerencsére a bútor tologatásról már leszoktam. Igaz nem teljesen......a nagyobb darabok már kifognak rajtam.

      Törlés
  4. Nagyon jóóóóók lettek!!! A színük különösen tetszik :o)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timi nekem is a színe tetszett meg a boltban......és már hallottam is a fülemben a suttogást: vigyél haza.....vigyél haza......mondanom sem kell társai is akadtak.......nagyon nehéz volt ellenállni! Köszönöm! Szép estét kívánok Nektek!

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Ili köszönöm....látom a hosszú szünet után Te is belendültél. Ha legközelebb jöttök Orfűre írj.....meglátogatnálak....tudod mi a Mecsek másik oldalán lakunk. Szép, alkotós hetet kívánok!

      Törlés
  6. Én ilyet még nem is láttam. Nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépek!Mint minden, amit készítesz! :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ZsuZsa köszönöm szépen. Olvastam a profilodból, hogy Baranya megyében laksz. Elárulod, hogy merre? Talán itt a közelemben? Jaj! Olyan kíváncsi vagyok!

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Éva örülök, hogy tetszik! Kellemes, szép estét kívánok!

      Törlés
  9. Válaszok
    1. Rózsa nagyon szépen köszönöm! Mostanában nem sűrűn van időm varrogatni, de azért kihasználok minden lehetőséget.....azt mondta az egyik barátnőm....."neked mindig varrnod, vagy virágot kötnöd kellene.....látszik az arcodon mennyire élsz!"

      Törlés
  10. Jaaaj, nagyon tet-sze-neeek!!! :)
    - Már régóta kacérkodom én is azzal, hogy elkészítsek hasonlókat, de most...
    Úgy inspirálsz, hogy valószínűleg megpróbálkozom velük! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marcsimami bátran próbáld meg, nem olyan nehéz! Még szabásmintát is tudok küldeni....ha szeretnéd. Köszönöm Neked is!

      Törlés
  11. De jó vidám színekben pompállanak! Tetszenek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Krisztina örülök, hogy Neked is tetszenek! Köszönöm szépen!

      Törlés
  12. Válaszok
    1. "Kosár-Art" én is csípem.....talán a csikóhal volt az első darab a tengeri herkentyűk közül amit megvarrtam.

      Törlés
  13. Csodásak ezek a figurák. Annyira vidámak nagyon jól választottál anyagokat aranyosak !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva köszönöm szépen....igyekeztem. Puszillak és szép hetet kívánok!

      Törlés
  14. Jutka igyekeztem.....tudod hová készült. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  15. A hétvégén teljesen belelendültem a csigavarrásba! :) Annyira aranyosak..és a rózsaszín aprókockás anyagunk is egyforma!!! :) Mindenképpen meglepem majd a kisfiam egy ilyen tengeri herkentyűs kollekcióval-oda lesz érte! Nagyon szépek lettek-de Nekem fiú lévén-vmi kékes anyagból kell majd elkészítenem.:) Varrj még és mutasd meg Nekünk, hogy további ötleteket adj..köszike! :)

    VálaszTörlés
  16. Fróni nagyon szépek a csigáid, kedvet kaptam én is......
    Van nagyon szép zöld anyag is....kockásban......hozzá virágos. Talán zöld is jó lenne a Fiadnak.....nem tudom.....csak gondolkodtam.
    Köszönöm Fróni, aranyos vagy!

    VálaszTörlés