Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2011. szeptember 1., csütörtök

A közös munka és az ajándékozás öröme...

Ma este grill vacsorával vártak bennünket német rokonaink. Míra unokámmal kitaláltuk, hogy készítünk egy kis meglepetés ajándékot........gyorsan megbeszéltük, hogy mit is tudunk ilyen rövid idő alatt elkészíteni..........felmértük a lehetőségeinket...........A kamrából előkerült a házi készítésű sárgabarack lekvár, idei főzésű kajszi pálinka, és a méz Molikától. Ez volt az alap........ aztán előkerültek az anyagok, csipkék, szalagok és  a szárított levendula. A színeket Mira párosította.....én pedig varrtam. Tudom nem nagy és nem is értékes ajándék, de szeretettel és örömmel készítettük. Jó volt nekem is, Mírának is.....azt hiszem ezek az együtt töltött  "alkotós" percek, órák befészkelik magukat a szívünk legbelső szegletébe, és örök emlékként ott maradnak.








9 megjegyzés:

  1. Nagyon édes kis csomag lett. Én nem is tudom, miért számítana itt is a nagyság :) Szeretem a vidéki hangulatát, a színeit, és magát az odaadást, hogy együtt és szeretettel készítettétek.

    VálaszTörlés
  2. Röviden.:
    Gyönyörű, mutatós... Jó a körítés, mint mindig...
    Bizonyára jó hangulat volt ... Igazán Nagymamis.. gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Én ezeket az ajándékokat szeretem a legjobban: egy darabka otthon.. És aztán hetekig csak nézegetem őket, aztán, 'na jó, csak felbontom, de csak egy kicsit, el ne fogyjon'... és minden egyes alkalommal eszembe jut, honnan, kitől kaptam.... Ha a német rokonok csak feleannyira szentimentálisak, mint én, már tuti nyert ügyeed van :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves, ötletes, hasznos ajándék. Szerintem nem az anyagi érték a fontos, inkább a szívbéli kedvesség.
    Ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés
  5. Ez csodálatos ajándék!!! Akiben van egy csepp szív, az ujjong örömében egy ilyen ajándéktól! Szívet-lelket melenget!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kedves, ötletes, és szép ajándék!:)Nagyon tetszik! Örülök, hogy az unokád is ilyen kreatív! :)

    VálaszTörlés
  7. Ezek nagyon szép és ötletes ajándékok, melyeknek biztosan megörül aki kapja, hangulatosak- egyszerűen nagyszerűk, nem győzök eleget gyönyörködni bennük.
    Talán ezekkel is kellene egy meghívást intézni az ismerősök felé, mint a gyerekkori receptekkel, biztosan vannak jó, kreatív ötletek, melyeket magunk is elkészíthetünk.
    Az ajándékozás mindig gond, a legértékesebb számomra az, amit az ajándékozó egyedül készített.
    Szép, napsütéses hétvégét kívánok:)

    VálaszTörlés
  8. Lányok aranyosak vagytok! Szerencsére a megajándékozottaknak is nagyon tetszett!
    Köszönjük Nektek!

    VálaszTörlés