Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2011. szeptember 28., szerda

A gyapjú bűvöletében



A csipke és a gyapjú összedolgozása ............és annak eredménye ez a kis mobiltok. Még vizes.....majd hozom a végeredményt.

12 megjegyzés:

  1. Már így is jót mutat, kellemes őszi színeket választottál, szeretem ezeket a színeket.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett a rózsa is és a mobiltok is!!!

    VálaszTörlés
  3. A rózsát patenttal lehet majd a tokra tenni? Szép lett, vidámak a színei.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett , vidámak a színek!

    VálaszTörlés
  5. Szép, nagyon szép, mint mindig...képzeld a Középső lányom (végzős gyógypedagógus) kedden két kis nemezelt golyócskát hozott haza...ezt gyakorolták (egyetemi szinten:-)meg is jegyezte, hogy nagyon aprólékos munka...és akkor megmutattam neki a virágodat...:-))

    VálaszTörlés
  6. Szépet alkottál... megint....Persze mindig nézem, mert már Nálad megszokott az összhatás...szépséges.. gratulálok hozzá.

    VálaszTörlés
  7. Rózsa, Petra Timi köszönöm, aranyosak vagytok!

    Aranka a rózsát nem a mobiltokra szántam.......de az ötlet nagyon jó! A következőnél ki is próbálom. Én kitűzőre gondoltam..... a tokot pedig egy kevéske hímzéssel díszíteném. Köszönöm Neked.

    Éva, Jutka kedvesek vagytok......köszönöm!

    Marika "egyetemi szinten" is az alapoknál kell kezdeni....igaza van a lányodnak....aprólékos, de szép munka! Sok sikert a lánykádnak! Valamikor nagyon-nagyon régen én is foglalkoztam a gondolattal, hogy talán a gyógypedagógia .......aztán egy nagy kanyar......más irányba......

    Vera köszike........holnap?

    VálaszTörlés
  8. Megbeszéltük!! Nem ?Megyek ha jó...Remélem legalább Te alszol..

    VálaszTörlés
  9. Én ilyet most látok először. A különböző anyagok és kézimunkatechnikák összeötvözése mindig nagyon egyedi dolgot hoz létre. Ötletes és biztos nehéz volt elkészíteni. Használj bátran gyöngyöt és mindent ami csak eszedbe jut, mert ettől lesz izgalmas számodra is a készítés!

    VálaszTörlés
  10. Vera örülök, hogy itt voltál! Jó volt egy kicsit beszélgetni.....csak úgy.

    Beáta nem olyan ördöngösség......fogom díszíteni, de én általában egy kicsit visszafogott vagyok.......gyakran győzködöm magam........másnál nagyon tetszik, de én......nekem még gyakorolnom kell.

    VálaszTörlés