Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2011. augusztus 11., csütörtök

Egyszerű nemezelt kitűző




Jó volt érezni az ujjaim alatt...............langyos szappanos vízzel simogatni..............látni, milyen szépen tömörödik.........................csodálatos érzés!


9 megjegyzés:

  1. tyű, ebből a piroból milyen jól mutatna egy katicabogár-kitűző.... persze, rajtam kívül biztos nem venné fel senki.... de hát én szeretek kilógni a sorból... szép, mint mindig..

    VálaszTörlés
  2. Ez a kitűző megint milyen jó lett.
    A körítése mint mindig, egyedi., "Nagymamis".

    VálaszTörlés
  3. Egyszerűen------nagyszerű :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, csodálatos érzés, amint a gyapjú alakul, formálódik az alkotó keze által::))Ismerem, tudom, miről írsz:) Én is imádom::)) A legszebb benne az, hogy a pontos végeredményt nem lehet tudni, mindig hoz örömteli meglepetéseket:) Szép lett a virágod:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó nézni is, eredeti és ötletes elrendezésben, ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  6. Szép is lett!
    Mostanában sűrűbben jelentkezel, pedig biztos sok a munka a kerti dolgok miatt, befőzés, ilyesmi. Ma én körtebefőttet tettem el gyömbérrel, citromhéjjal,fahéjjal fűszerezve. Nálad mi újság ezen a téren?

    VálaszTörlés
  7. Újságíró Világvégén ma már mindenki viselhet mindent, és ha neked egy katicabogaras kitűző tetszik nyugodtan vedd fel.....a fantáziámat beindítottad......
    Köszönöm a kedvességed!

    Vera köszönöm.....a körités pedig..........tudod én ilyen vagyok!

    Bemka szerintem is az egyszerűsége adja a szépségét! Kedves vagy nagyon!

    "Szirtesdori" neked is köszönöm! Tényleg úgy van ahogy írod....a pontos végeredményt nem lehet tudni. Ettől olyan izgalmas és szép!

    Rózsa ez csak úgy jön belőlem....nem tervezem meg előre. Igaz nagyon igyekszem odafigyelni a fotózásra........volt már negatív tapasztalatom is. Szépek a zöld sövényeid, akartam megjegyzést írni, de nekem nagyon lassan tölti be a gép a blogodat....nem tudom mi lehet az oka.

    Beáta most nyáron egy kicsit előbb jöhetek el az iskolából, így nyerek egy órát, amit önző módon a kreatívkodásra fordítok. Munkám ugyanúgy van a kertben bőven.....a sok esőtől nemcsak a növény hanem a gaz is nő rendesen. A hétvégén barack befőttet, rostos körtelevet készítettem. Lesz majd körte befőtt is, de a mienk már hordóban forr....lesz majd belőle pálinka. Édesanyáméknál van később érő körte, abból lesz majd még befőtt és rostos ivólé.
    Remélhetőleg paprikám is lesz bőven.....savanyítani, lecső alapnak. A paradicsomom viszont még mindíg csak a fóliában érik....a kertben nem akar pirosodni......nem is értem........lehet, hogy későn érő fajta?

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép lett, én csak elképzelni tudom ezt az életérzést,amit ez a fajta alkotás okoz...ja és tapintani egy kis végeredményt, amit ezer éve, még apró gyermekként alkottak a lányaim egy kézműves foglalkozáson.
    Ebben is előttem járnak:-))ők legalább próbálták......meg van még néhány kreatív dolog, amiben ők profik, én meg még kezdő se vagyok:-)))...

    VálaszTörlés
  9. Marika soha nem késő.............csak vigyázz, könnyen függő lehetsz!

    VálaszTörlés