Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2014. február 7., péntek

Süti angyal....szárnyak nélkül


Az úgy volt, hogy egy nagy, közös családi ünneplést terveztünk. Ilyenkor együtt  a család....az ünnepelteket felköszöntjük......finom ebéd mellett jókat beszélgetünk, játszunk a gyerekekkel.......jókedvűek,vidámak vagyunk..... még a gondok is elsimulnak. Hétközben kitakarítottam, előkészítettem mindent, a hűtőben csücsültek a húsok, a sütikhez, tortákhoz való finomságok......Míra már elkészítette a sport szeletet....a kakaós reszelt alaptésztája is összegyúrva várt a sorára. Igen ám......mi szépen elterveztük,  aztán sorra érkeztek a riasztó hírek......és a tény..... szombat délutánra az ónos eső jégpáncéllá változtatta az utakat. Hamar ráébredtünk.....ebből nem lesz ünneplés....sajnos. Néhány telefonhívás után már azt is tudtuk , hogy legközelebb mikor tudunk teljes létszámban együtt lenni.
Kicsit szomorkodtam........de minden rosszban van valami jó is........ váratlanul lett nekem egy laza vasárnap délutánom........ a televízió előtt ücsörgés nem az én világom,  a varrósarok viszont nagyon hívogatott..... kiszabtam néhány szívecskét, galambot és ezt a kis duci angyalkát. Alig vártam, hogy teljes szépségében mutathassam nektek!

10 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos, ötletes! - szárnyak nélkül is. Úgy irigylem aki ilyen szépen tud varrni!

    Hát igen az időjárás néha közbe szól. Mi is mindig nagyon számítunk rá, hogy nem az utazások előtt változik. Amikor sikerül nálatok a családi összejövetel, annál nagyobb öröm lesz mindenkinek.
    Szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kinga! Szerintem neked sem okozna olyan nagy gondot......csak el kell kezdeni, s utána már nincs megállás.
      Nagyon vártam ezt a vasárnapot.....de majd bepótoljuk! :)
      Szép hétvégét nektek is!

      Törlés
  2. Nagyon aranyosak lettek! Hátha rövidesen állandósul az időjárás és akkor bepótoljátok az elmaradt családi találkozótokat! Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen...az angyalka nekem is tetszik. És ő kivételesen az enyém lesz. Most teszem kicsit komfortosabbá, szebbé az étkezőt. Varrok néhány muffint is ......sztem jól fognak mutatni együtt!
      nagyon szép hétvégét kívánok!

      Törlés
  3. Angyaliak lettek!!! :o))) Valóban minden rosszban van valami jó is... :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Timi! Tudod tényleg szomorú voltam.....ilyenkor jót tesz ha valamit szöszmötölök. De azt hiszem Te tudod miről is írok! :)

      Törlés
  4. Mindig örvendek az új bejegyzéseidnek, tudom, hogy valami szépet fogok látni, sosem tévedtem, a szíveket és megszeretném látni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira kedves vagy Emerencia! A szíveket is mutatom majd.....felújítottam egy régi fehér párnahuzatot....applikáltam rá szíveket, sőt egy kockás párnahuzat is áldozatul esett....arra madárkát varrtam. hasonló színben......hogy az összhatás meglegyen......varrtam szíveket, kitömtem, spárgából masnit kötve fellógattam a szekrénye.

      Törlés
  5. Imádom az ilyen személyek társaságát, akik nem keseregnek, hogy valami nem sikerült, találnak mást ami, mint a képen is látom, nagyon szépre sikeredett.

    VálaszTörlés
  6. Rózsa aranyos vagy...köszönöm! Jó pár telet megértem már....volt időm megtanulni....az aprócska örömök is örömök...s ha ezeket észrevesszük..... szebb lesz a napunk , az életünk. természetesen ez nem jelenti azt, hogy a gondokkal nem akarok szembe nézni.

    Wass Alberttől olvastam:

    Tanulj meg tehát örvendeni. És ismerd meg a vagyonodat, amit a bőröd alatt hordasz.
    Élj vele és általa, és főképpen: tanulj meg örvendeni!

    Vendég vagy a világban és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója,
    madara. Van virága, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik.


    VálaszTörlés