Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2014. február 23., vasárnap

Gombhoz a kabátot.......

azaz párnához a hálószobát.



A nappali átformálása, átalakítása szépen halad....igaz néha megtorpanok, mert az összhatás nem az igazi, nem olyan mint elgondoltam.  Most is látom még nem teljes ....hiányzik valami....... azt is tudom majd jön az ihlet...... ilyenkor kicsit hanyagolom, megvárom amíg letisztul, kialakul a kép.
Pihenésként készítettem ezt a párnát....mindenféle tervezgetés, gondolkodás nélkül.....csak úgy.
Keresem a helyét, próbálom elhelyezni a lakásban...... a nappali színvilágába már nehezen tudom elképzelni. Szobáról, szobára haladva jutottam el a hálószobáig. Jelentem a párna hazatalált.........az én következő feladatom pedig a párnához illő hálószoba megtervezése lesz.

16 megjegyzés:

  1. Csodás a párna! Megnéztem már nem is egyszer :) ügyes vagy nagyon!
    Nem egyszerű feladat van előtted, újabb átalakítás.... hajrá!
    Jó munkát kedvet és sok szabadidőt hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Jutka! Szabadidőből sajnos nincs sok....négyig dolgozom...a szokásos bevásárlás után még az anyósomat is meglátogatom minden nap. Kicsit segítek, de legfőképpen a beszélgetés ami hiányzik neki. Ha véletlen kihagyok egy napot akkor már másnap telefonál a dolgozómba, hogy ugye hazafele bemegyek. Ma már a kertben is kapirgáltam kicsit....sötétedésig kint voltam. Így az átalakítás nem megy olyan gyors tempóban, de minden percet kihasználok...és örömmel tölt el, ha egy-egy részlet, kiegészítő elkészül.

      Törlés
  2. Csodálatos!A mi lakásunk is átalakuláson megy keresztül, nagyon tetszik nekem is ez a stílus!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Emerencia! Remélem majd te is mutatsz részleteket. Jó munkát az átalakításhoz!

      Törlés
  3. kiapadhatatlan kreativitásod egyszerűen elbűvöl, csodás dolgokat művelsz

    szoktál pihenni? gondolom néhány párna hímzése közben pihensz, miközben azon agyalsz, mi legyen a következő projekt:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin nekem ez a pihenés.........a láblógatás nekem nem megy. Amint megékezik a szép idő ezeket az elfoglaltságokat felváltja a kertészkedés..... időnként a túrázás és a kerékpározás teszi színesebbé a hétvégéinket. Nagyon szeretjük......mi így pihenünk. Aranyos vagy...köszönöm!

      Törlés
  4. A rózsát is te hímezted? Csodás lett!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Timi...én voltam. Igaz utoljára harmincöt évvel ezelőtt hímeztem...kicsit izgultam is....vajon milyen lesz? De rájöttem ezt sem lehet elfelejteni.
      kellemes, szép hetet Nektek!

      Törlés
  5. Ez gyönyörű! Én is a hálóban tudnám elképzelni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva sejtettem, hogy te is így gondolnád. Köszönöm a kedves szavakat!

      Törlés
  6. Erika! Ez nagyon romantikus, csodaszép :-) A rózsa géppel van hímezve?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Marika aranyos vagy! Kézzel hímeztem. A minta kirajzolásával kicsit bénáztam, mivel olyan csodatollacskám nincs amivel át lehet másolni az anyagra. Indigóval másoltam....aztán gyorsan rájöttem, hogy kopik. a kontúrokat átrajzoltam tollal......na az sem volt teljesen tökéletes. Viszont a végeredmény nekem nagyon tetszik. :)

      Törlés
  7. Tényleg gyönyörü lett. Már az Fb-n is rácsodálkoztam. Nagyon szeretem a párnákat....és majd ha alakitunk, ekem is be kell vetnem néhány ötletet.:-)

    Legkésöbb a nyáron alakitás, épitkezés, költözés - mármint a kicsik a nagyobb szobába, a nagyocskám meg a dolgozóba költözik...én meg még nem tudom, hogy a dolgozóm hol köt ki. És persze a cuccaim. És én???:-)) Na majd megálmododm.:-)

    Szép estét, napot kívánok!:-) P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Csilla....aranyos vagy. Nagy munka előtt álltok, remélhetőleg a dolgozód is megtalálja a helyét. A lányok nagyon fognak örülni a költözésnek....főleg a nagylányod....lesz saját kis birodalma. A cuccaid és Te?....szerintem a párod nem is hagyná, hogy Te kiszorulj...mindennek és mindenkinek jó lesz...én úgy gondolom. Kellemes, szép hétvégét!

      Törlés
  8. Nagyon szép lett, nagyon szép munka! Már nagyon kíváncsivá teszel, hogy milyen lesz az otthonotok!

    VálaszTörlés
  9. Kinga köszönöm szépen! Majd apránként hozok fotókat......ahogy egy-egy részlet elkészül. Szó szerint és a valóságban is sk kivitelezés, ezért kicsit lassan halad. Hamarosan a kinti munka kerül előtérbe....no meg a család és az unokák, de azért szorgoskodom.
    Szép hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés