Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2013. október 10., csütörtök

Életjel

A napokban egy kedves ismerősöm szóvá tette.........."Gondolom hogy sok munkád van, de azért már megint sokáig vagy távol!" 
Milyen igaza van! Elrepült a nyár....már jócskán az őszben járunk. Mikor munkából hazafelé kerekezek látom az ősz kitárta karjait...........ontja a színesedő faleveleket, terméseket, közben még érzem a nap simogató melegét.
Ezekből az összegyűjtött levelekből és termésekből készítettem ezt az őszi dekorációt.
Fogadjátok szeretettel!


 

14 megjegyzés:

  1. Csodálatos, holnap hasonlót fogok készíteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Emerencia köszönöm szépen! Ugye megmutatod milyen lett?

      Törlés
  2. Örülök, hogy ismét hallok Felőled, látok Tőled..valamit. Megint egy egyszerű, de nagyszerű hangulatképet. Nagyon szép!

    Valóban meg kell látni a szépet az őszben, sajnos a hatalmas, öreg diófánk tehet róla, hogy nekem nem a szívem csücske ez az évszak. Látom a csodás képeket a színes avarral borított kertekről ...na, úgy szép, de mikor nekem kell egy ilyen hatalmas fa után eltakarítani az összes levelét, hát azt nagyon nem szeretem:-) bármilyen szépek is azok a levelek:-)

    Kellemes hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marika, majd írok.........történtek dolgok amit nagyon nehezen tudtam, tudok feldolgozni. talán ez is oka amiért nem jelentkeztem. Minden napot úgy kezdtem, hogy továbblépek....aztán mindig visszatértem ugyanoda. A kertünk nekünk is ad munkát....pontosabban a falevelek....egyik évben össze söpörtem több kupacba, de arra már nem volt időm, hogy elvigyem a hátsó kertbe, s képzeld éjszaka jött egy nagy szélvihar, s az összeset elvitte. Na én azóta is a szélviharra várok ilyentájt! Puszi Neked, a lányoknak és a párodnak!

      Törlés
  3. Csodaszép lett a dekorációd!!! :o))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, ízléses, tőled már megszokott, ügyes vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Rózsa! Tudod ez nálam egy kicsit terápia is....igaz úgy nem megy, hogy én eldöntöm ma asztaldíszt vagy bármi mást készítek. Több kell hozzá....a lelkem is, s ha nem vagyok ott teljesen csak kínlódok.

      Törlés
  5. valami hihetetlen kreatív, és szépérzékű vagy, csadásak ezek a kreálmányaid is, gratulálok, szeretettel ölellek

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök hogy itt vagy. Látod mások is örülnek hiányoztál! Nagyon mutatós kis dekorációt készítettél.Akkor a szélviharra nem csak Te vársz, mert mifelénk a közmunkások összehúzzák a leveleket, majd ott hagyják és a szél elintézi pár nap múlva ismét jöhetnek és így folyamatos munkájuk van legalább:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már én is örülök.....hiányoztatok mindannyian,de mégis nehéz volt.
      Azért a faleveleket összeszedem ám, de olyan jó poénkodni, s reménykedni.........hátha.......elviszi, s kevesebb marad nekem!

      Törlés
  7. Ez is szép, de Larához: tündéri, gyönyörű!
    Hű, de sok elvárást tartogató név! Ismerem az eredeti Larát.

    VálaszTörlés
  8. Szia Beáta! Milyen rég nem hallottam felőled.......örülök, hogy itt jártál. Köszönöm a kedves szavaid....Lara már egy éves nagylány....imádom!
    A neve? úgy tudom Római mitológiai latin név, egy nimfa neve, aki a Lárok, az otthon védőisteninek az anyja.

    VálaszTörlés