Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2013. február 20., szerda

Itt vagyok.......

Ma  levélke érkezett Évától........őszintén megörültem a kedves soroknak! Már napok óta ott motoszkált a fejemben........Erika.....mi lesz? A blogodon még mindig a karácsonyi bejegyzés árválkodik.......hamarosan itt a tavasz!......tehetnél már valamit! 
Éva pár mondata elég volt ahhoz, hogy erőt és lendületet kapjak a visszatéréshez! Köszönöm, hogy felébresztettél!

December óta bizony sok idő eltelt......de most újból itt vagyok.....legyen az első.... egy virtuális ölelés Nektek.......nagy nagy szeretettel!

Alkottam is......igaz közel sem olyan lendülettel, mint régen, de szívesen megmutatom:
Legújabb szerelmem a szappanozás...........ha belekezdek nem tudom abbahagyni.


Kamillás-mézes szappan


Mosógél....nagymamám alig negyven éves szappanjából




Az elrontott szappan újrahasznosítva.......folyékony szappan



A varrást sem felejtettem el....kisegér a "Bohókás textiljátékok" c,. könyv leírása alapján
Míra kérésére


Larának pedig nemezelt mamusz



Kellemes, szép, alkotós hetet!
Erika

18 megjegyzés:

  1. Ó, bármibe belekezdhetsz, tökéletes az eredmény!
    Az a nemezelt mamusz a személyes kedvencem!

    Jó, hogy itt vagy újra, tevékeny tavaszulást Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bejus....aranyos vagy! Köszönöm!Azért van még mit tanulnom hidd el! Elnézve a munkáidat....hát mit mondjak.......gyönyörűségesek.....egytől egyig!

      Törlés
  2. Jó, hogy újra itt vagy! El sem hiszem, hogy ennyi mindennel foglalkozol ilyen profi szinten! Remélem sűrűbben hallhatunk rólad ezek után!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilona szeretnék sűrűbben jönni, de félek ha tavasszal beindul a kerti munka még kevesebb idő marad......de majd a konyhakertben kreatívkodom! Köszönöm a kedves mondatokat.....annyira kedves vagy!

      Törlés
  3. Nagyon örülök hogy a "galambpostám" megérkezett hozzád és újra itt vagy! Csodás dolgokat alkottál !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva köszönöm.....a "galambpostád" jókor érkezett! Igyekszem majd aktívabb lenni!

      Törlés
  4. Szia-szia!De jó, hogy itt vagy! Képzeld Én is , pontosabban mi is a sógornőmmel szappanozunk! Csodás a szappanod-az az ovális virágbenyomatos gyönyörű!!!! Hol vetted a formát?És a folyékony szappant hogy csináltad?Szabad recepteket kérni, cserélni?
    És a mosógél is felizgatta a fantáziám: épp a hétvégén szeretnék csinálni igazi hamulúgból! :) Jujj...már olyan izgatott vagyok, hogy milyen lesz!
    Igazi rokonlélek vagy! Ez olyan csodás!
    Az egérke tünemény...a nemezelt papucshoz nem is tudok szólni, mert olyan szuper és ahhoz olyan szinten nem értek, hogy csak ámulok! Gratulálok mindenhez és várom az újabb bejegyzéseket!!!
    Szép napot!Ölellek Én is nagy szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fróni szia......az ovális virágbenyomatosat szülinapra kaptam.....úgy tudom a Winklertől vették. Szívesen segítek bármiben.....feltéve ha tudok.....még kezdő vagyok én is.......de amit tudok azt örömmel megosztom veletek.
      Nagy élmény a szappanozás....jobb ha tudod....ha belevágsz, nehéz lesz leállni! Írj nyugodtan, szívesen segítek!

      Törlés
  5. Az a kis egér nagyon cuki!!!! Nem csodálom, hogy Mírának is tetszett...:o))) A szappanok pedig csodálatosak lehetnek!
    Jó újból látni téged!!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timi jó, hogy írtál...olyan sokat gondoltam Rátok......hamarosan levélke is megy!
      Szép hétvégét kívánok szeretettel!

      Törlés
  6. Nagyon szépek, és még hasznosak is a munkáid :-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves "Alterego"! Igyekszem hasznos és praktikus dolgokat készíteni.....tudod én már olyan "nagymamisan" gondolkodom! Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám és külön köszönöm a kedves szavakat!

      Törlés
  7. Erika! Nagyon örülök, hogy újra itt...:-) szívem szerint én is "Rád írtam" volna már:-) de gondoltam, ha úgy érzed, úgyis jelentkezni fogsz.
    Ezek szerint jól jött azért egy kis invitálás:-)
    Örülök hogy megint láthatom a sok szépséget, amiket alkottál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marika....ugye jól eltűntem! De szükségem volt rá! Bizony jól jött az invitálás.....valahogy nem akaródzott.......igazából még olvasgatni sem nagyon jártam. Nem is tudom bepótolni, hiszen hamarosan a kert ad kellemes elfoglaltságokat. Képzeld én már a múlt vasárnap kertészkedtem egy kicsit......az őszi salátát szétültettem.....remélem megmarad! Tudod nálunk a hó és a fogcsikorgató hideg ritka vendég volt ezen a télen.....a Mecsek megvéd bennünket.

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Éva.......én is! Puszi....és szép hétvégét!

      Törlés
  9. Drága Erika, itt előttem már mindent megírtak....
    Teljesen megértettelek, amikor kicsit felfüggesztetted a blogírást.....én is ezt tettem...kell néha egy kis vissza vonulás...épp elég idő a sok kedves blogot olvasni....hamarosan jön a tavasz, újra lesz energiánk sok mindennel foglalkozni.....a kert, igen az idő igényes, de olyan jó benne matatni, ott jönnek a legjobb ötletek..Szívből örülök bármilyen jelentkezésednek! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Borikám köszönöm! És igazad van a tavasz megérkeztével, ha már több időt töltünk a friss levegőn az energiánk is több lesz. Mondjuk abban én nem bízom, hogy varrásra, nemezelésre, szappanozásra sok időm jut......nagy a kert sok a teendő. De most elhatároztam, hogy majd a kertről, a kerti munkáról a zöldségekről, a befőzésről és a szörp készítésről fogok többször írni. Már arról álmodozom, hony nyílik a bodza....és készülhet a szörp!Most az előbb bontottam meg egy hársfavirág szörpöt isteni az illata! Hmmmm....tudom nem egészséges, de még mindíg jobb mint a bolti! Remélem most majd már többet cseveghetünk........ugye?

      Törlés