Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2013. február 25., hétfő

Az életem része lett


Bizony, bizony.....amikor az első szappanomat készítettem nem gondoltam, hogy ilyen nagy szerelem lesz belőle. A párom időnként már furcsán néz rám.....amire én mosolyogva csak annyit mondok:  a legjobbat akarom a családomnak...... ugye nem mindegy mivel tisztálkodunk....mit kenünk magunkra?
Mit tud tenni ilyenkor az én kedvesem? Mosolyog a bajsza alatt és helyeslően  bólogat.
Hihetetlen nagy élmény a tervezéstől..........a befejezésig! Talán a várakozás a legnehezebb......amikor jó alaposan betakargatva csücsülnek a formában....s nekem óránként kedvem támadna megnézni hol is tart a folyamat, pedig tudom, hogy nem szabad!
Ezek a shea-vajas-levendulás szappankák megúszták....most először voltam igazán erős.....nem kíváncsiskodtam.....most már csak az érési időt kell kivárni türelemmel!



15 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a szappanaid, szinte tökéletesek, a képeid is ízlésesek, szépek, ügyes vagy Erika.
    További jó munkát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Rózsa! Képzeld hétfőn hagytam nálad bejegyzést....s ma mit látok? Sehol sincs....na majd megyek és újra írom!

      Törlés
  2. Olyan gusztusos, hogy kedvem lenne beleharapni!!! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilona köszönöm! A páromnak is hasonló a gondja......a konyhában készített nekem egy csinos kis polcot.....ezen tárolom a szappanokat, mielőtt elteszem......mondja is, hogy nem jó ötlet volt ez a polc , mert olyan guszták, annyira kínálják magukat, hogy szívesen beleharapna.

      Törlés
  3. Mindig örömmel olvaslak! Én is várom már annak a napnak az elérkezését, amikor szappant kezdek önteni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva mikor lesz a nagy nap? Ne halogasd, neked nem lesz gondod meglátod! Köszönöm a kedves szavakat!

      Törlés
  4. Én csak ámulok....:o))) Milyen gyönyörűséges szappanokat készítesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timi nekem viszont a csodálatos hímzéseid tetszenek....de nagyon! Mindannyiunkban megvan a képesség.......a tehetség.....csak tudni kell kiaknázni. Tudod én arra törekszem, hogy ne csak szép és mutatós legyen, hanem használható, jó szappant készítsek....ehhez viszont még nagyon sokat kell tanulnom. Minden feljegyzek....a szappanom összetételétől kezdve az elkészítését és a tapasztalatokat is. Remélem hasznomra válik. Sokat olvasok, kérdezek és sokszor feleslegesen agyalok is! De tudod....ez eddig is így volt. A nemezelés és a varrás ugyanúgy fontos maradt.....csak kibővült a szappankákkal. Na most ez akár egy levélnek is elmenne......remélem visszajössz és olvasod majd!

      Törlés
  5. Csodás kompozíció! Olyan ügyes vagy!

    Mi a hétvégén körömvirágost öntöttünk...most érnek. Már alig várom, hogy kipróbálhassam. Ez tényleg függőséget okoz! :)))
    Ölellek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fróni! De jóóóóó! Remélem majd mutatod is! Ugye milyen izgi? Majd írj, hogy milyen lett!
      Ölellek én is!

      Törlés
  6. Óóó! Csodás szappanokat készítesz! Nekem olyan érzésem támad ha rájuk nézek, hogy bele kellene harapnom:))) pedig egészen másra kell használni őket.
    Ügyes vagy nagy gratula!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jutka örülök, hogy itt jártál.... hogy tetszik a szappanom.....hogy ezt le is írtad!..Köszönöm!

      Törlés
  7. Kedves ERika! Szerintem is csodálatosan néznek ki a szappanaid. És biztosan nagyon jó is használni öket! Jó, ha az embernek valami olyan hobbija van és szereti, söt imádja.
    Az én férjem is szokott a bajsza alatt mosolyogni, amikor mutogatom, hogy miket is csinálunk....Bár nekem kevésbé rangos alkotásaim vannak mostanában.:-(
    Legyen nagyon szép napod! Napotok!

    Batorba Csilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Csilla.....nagyon jó, ha van olyan hobbink amit szeretünk. Azt hiszem engem már nagyon sokszor átsegített a nehézségeken......igazából terápiának is megfelel. Mindamellet ha van egy olyan párunk aki hagyja, hogy kibontakozzunk....az már csak hab a tortán.
      Szerintem a Te munkáid nagyon szépek.....minden egyes darabján látszik, hogy gondosan, precízen és nem utolsósorban szeretettel készítetted! És ezt nem lehet pótolni semmivel!
      Nektek szép napot.....pontosabban estét kívánok!
      Erika

      Törlés
  8. Olyan szépek, hogy én használni se merném:-)

    VálaszTörlés