Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2012. november 16., péntek

Olíva szappankák

Valahogy megfeledkeztem róluk......így a blogon nem mutattam. Az esküvőre készültek....köszönetajándékként a lagzi vendégeinek. 



A szappankák 100%-os olívaolajból készültek, levendula és citromfű illattal. Az olívaolaj kiválóan hidratál, lágyítja és fiatalítja, regenerálja a bőrt.



Kicsi tasakokban....a teríték mellett foglalták el méltó helyüket....... apró figyelmesség, de igazi meglepetés volt a vendégek számára.


12 megjegyzés:

  1. Milyen kedves figyelmesség!!! Igazi szeretetből fakadó...♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timi nagyon nagy lelkesedéssel készítettem.....sőt a ma esti programom is szappan készítés volt....igazi citromfű és menta illat terjeng az egész lakásban! Köszönöm!

      Törlés
  2. Erika, nagyon ötletes, ízléses és tényleg igazi meglepetés ajándék, gratulálok az ötlethez és annak kivitelezéséhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rózsa hihetetlen élmény! Először nagyon féltem....a könyvek azt írják, hogy nagyon veszélyes. Természetesen az óvintézkedéseket meg kell tenni, ettől kezdve már egyszerű.....a végeredmény pedig csodás! A násznép nagyon örült....mint ahogy az organza virágoknak is........mindenki vitt belőlük....emlékbe.

      Törlés
  3. Erika, de kedves-aranyos meglepi ajándékok!!
    Annyi ötlet, szív és odafigyelés van az ajándékokban!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És milyen jó érzés....ha még értékelik is! Pont ma este telefonált a menyem, hogy karácsonyra ne vegyek semmit......inkább varrjak valami szépet....és készítsek szappankákat. Ő már tudja........a szívem....a szeretetem....a törődésem.....mind ott van bennük.
      Puszillak!

      Törlés
  4. Kedves Erika! Nagyon szép, romantikus ajándékok! / Már vártam mikor írsz bejegyzést! Sikerül a Picasara képeket feltölteni? /

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinga köszönöm szépen! A Picasával vannak még gondjaim......azt írja ki megtelt a tárhely.....vásároljak....na én nem szeretnék......most töröm a fejem mitévő legyek!
      Köszönöm az érdeklődést!

      Törlés
  5. Nagyon szépek lettek. :)))))
    Mostanában kezdtem keresgélni a szappankészítéssel kapcsolatban, de még gyűjtöm a bátorságom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Petra én is így voltam ezzel, de most már tudom.......nem kellett volna olyan soká várnom! Próbáld meg Te is! Segítek ha gondolod.....igaz még az én tudásom is kevéske, de azt szívesen megosztom veled!
      Örülök, hogy nálam jártál.....most már nálunk is kezd helyreállni a rend, remélhetőleg több időm lesz...és akkor nem csak olvasgatlak....hanem irok is.

      Törlés
  6. Nagyon szépek! És micsoda illatuk lehetett! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marika most szívesen behívnálak az otthonunkba....kár, hogy annyira messze vagy! Szedtem a kertben szép egészséges citromfüvet és mentát......ma este bedolgoztam a szappanba....csudafinom illata van!

      Törlés