Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2011. december 8., csütörtök

Ajándékot küldött nekem egy jótündér

Ma a szokottnál korábban érkezett a postás. Kezében egy nagyobbacska boríték......szaporán dobogott a szívem,  nem vártam csomagot, sem levelet......most mégis itt van egy levél.....a feladó számomra ismeretlen. Gyorsan aláírtam amit kell.....aztán tapogattam, simogattam......s közben egyfolytában cikáztak a gondolataim.....kitől kaphattam? Mi lehet benne? És abban a pillanatban jött az isteni szikra.....csak Bea lehetett! De honnan tudja a címemet?  Sejtésem már volt.......de egyenlőre jobban érdekelt a tartalma! Hamar kibontottam.......a meglepetéstől szóhoz sem jutottam!  Nézzétek meg milyen gyönyörű!





Köszönöm neked Beáta! Sikerült nagyon meglepned!

E hónap végén lesz egy éve, hogy belevágtam a blogolásba.....kicsit félve......teljesen egyedül. Nagy kihívás volt, de sikerült! Igaz, ha nincs Vera akkor még mindig csak magamnak írogatok.......neki köszönhetem, hogy kinyílt a világ......ha virtuálisan is, de megismerhettelek benneteket.......kedves, aranyos, segítőkész barátokat.....akikkel nem csak a munkáinkat......hanem örömünket, bánatunkat, gondjainkat is megoszthatjuk. Mindig akad néhány jó szó.... figyelmesség......köszönöm!

15 megjegyzés:

  1. Gratulálok !Nagyon szép ajándékot kaptál! Igaz csak mondat közben említetted meg hogy hónap végén lesz 1 éves a blogod , de én már most boldog blogszülinapot kívánok neked sok szeretettel! Kívánom hogy sok örömöt szerezzen neked ez a blogírás még nagyon sokáig ! Mi pedig tudjunk gyönyörködni a szép munkáidban !

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus ajándék!Már most Gratulálok az első blogos évedhez,remélem sok szép évet együtt ünneplünk majd mindenkivel!

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos ajándékokat kaptál!!!

    VálaszTörlés
  4. Hát ez tényleg gyönyörű!Nekem persze nem hoz ilyet a posta.
    Gratulálok az egy éves blogodhoz.További sok sikert!

    VálaszTörlés
  5. Tényleg nagyon szépek,és a meglepetés boldogsága még meg is koronázza az örömöt.Gratula a blogszülinaphoz, minden jót neked a várakozás - advent idejére.

    VálaszTörlés
  6. Kedves és szép ajándékot kaptál, gratulálok hozzá és a blogod közelgő születésnapjához.

    VálaszTörlés
  7. Remélem, még sokáig fogsz itt köztünk maradni. Nagy szükség van rád. Nekem mindenkléppen:) Az ajándékod meg!!! Szóval, a helyzet az, hogy: "Mert megérdemled...":)

    VálaszTörlés
  8. A helyesírási hibáért bocsánatot kérek. Pocsék a gép a munkahelyemen, annyira lassú, hogy már entert is ütöttem, mire látom, mit is írok. Szóval, boldog blogszülinapot, Erika!

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű ajándékot kaptál... Persze Beától ez megszokott...Én izgultam, hogy meg ne láss az utcátokba...mikor nyomoztuk a házszámot... , mégis a tegnapi nap nálam egyszerűen elveszett délután...azt hiszem a nagy szél végett... ugy hogy bocs..... Gratulálok...

    VálaszTörlés
  10. Nagyon örülök, hogy ekkora örömöt okoztam.Talán kis időre a kedved is jobb lett.
    Boldog Blogszülinapot!

    VálaszTörlés
  11. Meseszép ajándékot kaptál!
    Gratulálok a megajándékozottnak és az ajándék készítőnek!

    VálaszTörlés
  12. Gratulalok Erika! csak a tobbieket tudnam ismetelni.
    A blogodhoz is , nagyon izleses, szep, es nagyon tajekoztatoak a beszamoloid.
    Sok tovabbi evet kivanok!:)

    VálaszTörlés
  13. Szép meglepetéseket kaptál.

    VálaszTörlés
  14. Lányok Bea nevében is köszönöm az elismerő szavakat.......hiszen gyönyörű ajándékkal lepett meg........és az Ő keze munkája.....az Ő érdeme! Köszönöm a szülinapi jókívánságokat is......de majd a hónap végén lesz kerek az évforduló. Még most is emlékszem amikor egy álmatlan éjszaka után, hajnalban felkeltem....odaültem a gép elé....és azt mondtam magamnak: Erika meg tudod csinálni! És összehoztam! Sikerült! Nem bántam meg!

    VálaszTörlés
  15. Barátném ! Mert megérdemled,én is csak ezt tudom írni,és mert a szép lelkűek,ha találkoznak...... Ölellek.

    VálaszTörlés