Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2011. február 27., vasárnap

Ismét táska....



...mely Anitának készült születésnapjára. Ma délután közösen ünnepeltünk, így most már megmutathatom, hogy mivel is leptem meg "sógornőmet".
Táska varrásában még mindig nem vagyok rutinos, de igyekszem. Tavaly rövid ideig a varrószakkörös lányokkal volt szerencsém betekintést nyerni a varrás tudományába. Lidércke segítségével, részletes leírásával tanulhattunk a táska varrásáról.
Amíg a táska összerakásával foglalatoskodtam Míra unokám ott "sertepertélt" körülöttem, hogy ne unatkozzon fogtunk egy vásznat és rárajzoltuk ezt a ducika csirkét. Majd - egyszerű hátraöltéssel ugyan - kihímezte. A szélek összevarrásánál segédkeztem egy kicsit.  Tudom, hogy elfogultság , de nagyon büszke vagyok az unokámra!!!!!!! Nyolc évesen tegnap vett a kezébe először hímzőtűt, s íme megcsinálta!!!!!!!!!!

8 megjegyzés:

  1. Jó táska!
    Nagyon ügyes vagy.
    Az unokádnak volt kitől örökölnie a kézügyességet!

    VálaszTörlés
  2. Micsoda titkokat tartogatsz még ebben a hangulatos táskában! Milyen kis ügyes uncsid van.Anno az én unokám belevarrt a kézimunkámba mindig mikor itt volt....

    VálaszTörlés
  3. Az én unokám fiú, 8 éves és már egyszerű keresztszemest is varrt!
    Örülök, hogy Te is ilyen édes, ügyes unokával vagy megáldva.!
    A táskáid gyönyörűek, igazán tetszenek!

    VálaszTörlés
  4. Pont errol olvastam, hogy a narancs a tavasz divat szine.Nem csak szep lett, de teljesen divatos is:)
    A kisunokad nagyon szepet varrt, jogosan vagy buszke!:)

    VálaszTörlés
  5. Ügyesek vagytok :)
    Nagyon szép lett a táska,és gratulálok az unokádhoz.Mert ügyes, és mert kitartó :)

    VálaszTörlés
  6. A táska boldog tulajdonosának mondhatom magam.Nagyon örültem ennek az ajándéknak, nagyon szeretem ezt a szín, és ígérem Erika,ezt is olyan büszkén fogom hordani, mint előtte a zöldet. A Míra nagyon ügyes, csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  7. Hihetetlen,hogy milyen ügyes ez a kislány!Vagy eltúlzom,én nem tudom.Vannak született tehetségek kézügyesség szempontjáből.Motiválva van általad és ehhez gratulálok.A táska nagyszerű lett!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm Nektek, aranyosak vagytok!

    VálaszTörlés