Isten hozott nálam!


Örülök, hogy meglátogattál, gyere máskor is!

2013. április 20., szombat

Larának készült

Annak idején ......van már vagy harminc éve.......bontott farmerból próbáltam kertésznadrágot varrni a fiúknak....több kevesebb sikerrel. Most, hogy már két tündéri lány unokával is büszkélkedhetek....ismét rám tört az érzés....... kertésznadrág helyett inkább a csajos ruhák izgatták a fantáziámat.
Így utólag csodálkozom magamon.....csak úgy belevágtam.........lesz ami lesz!A végeredmény
Kellemes, szép tavaszi vasárnapot kívánok mindenkinek!2013. április 18., csütörtök

Megérkezett hozzám.....

Marika   meglepetése........melyet nagyon szépen köszönök! S nemcsak a díjat.......hanem a rendszeres látogatásait......az odafigyelését.......a kedves bejegyzéseit.

A díjnak szabályai is vannak:
1.  Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat. 
2. Felsorolunk 4 bloggert, akiknél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma.
3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.

Tudom sokan nem lelkesednek a díjakért, senkit sem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni.........vele együtt magamat sem.
Így eltérek a szabályoktól, helyette inkább olvasásra ajánlanám a következő blogokat:

Timi blogja: 
csodaszépek a hímzései, s mindig megcsodálom, hogy ezeket a szépségeket   milyen jó érzékkel illeszti be a közvetlen környezetébe, a mindennapokba. Legyen az akár egy táska,  párna vagy esetleg egy kép. A végeredmény tökéletes!

Ili  blogja:
Patchwork takarói, táskái....a neszeszerek.....mind mind szépek és igényesek. 

Bori blogja:
Igen Bori sokoldalú......nem is tudom mit emeljek ki.......szépek a varrásai, a kötött és horgolt kiegészítői, de szívesen olvasom úti beszámolóit is.

Rózsa blogja:
 Szívesen időzök nála.......lelkileg feltöltődöm....olvasva az élet valóságos pillanatait, történeteit, élménybeszámolóit.......melyek tele vannak érzelemmel, bölcsességgel, szeretettel.

Éva  blogja:
Keresztszemes hímzései, az otthon, a kert, a növények ápolása, gondozása, a család, a kedves gyerekkori emlékek felidézése mellett sok-sok kreatív ötletet is meríthetünk nála.

Szivem szerint felsorolnám az összes kedvencemet........őket az oldalsávban találjátok.......lehet közöttük  csemegézni, nézelődni, ötleteket meríteni!